Keptų morkų užkandėlė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Keptų morkų užkandėlė


INGREDIENTAI:

500 g morkų,
25 g sviesto arba margarino,
1 šaukštas aliejaus,
1 svogūnas,
1 česnako skiltelė,
truputis imbiero šaknies,
200 g konservuotų ananasų,
2 šaukštai ananasų sulčių (iš konservų),
druskos,
pipirų,
krapų arba petražolių.


GAMINIMAS:

Morkas supjaustykite griežinėliais ir plikykite verdančiame vandenyje 2 minutes. Sviestą ir aliejų pakaitinkite keptuvėje, suberkite smulkiai supjaustytą svogūną, sugrūstą česnako skiltelę, susmulkintą imbiero šaknį ir kepkite 2-3 minutes.

Tuomet sudėkite morkas, prieskonius, padidinkite ugnį ir kepkite dar 5 min. nuolat pamaišydami. Paskui suberkite gabalėliais supjaustytus ananasus, supilkite sultis ir kepkite 5-6 min., kol morkos apsitrauks minkšta plutele. Užkandėlę patiekite šiltą, apibarstytą susmulkintais krapais arba petražolėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668