Ledų putėsiai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ledų putėsiai


INGREDIENTAI:

Litras plombyro,
500 g braškių,
2 pakeliai braškių skonio želė,
mėtų lapelių (desertui papuošti).


GAMINIMAS:

Ledus sudėkite į indą ir palikite, kad aptirptų. Braškes nuplaukite, kotelius nuskabykite ir susmulkinkite arba sutrinkite mediniu šaukštu. Želė mišinį užpilkite verdančiu vandeniu (jo reikia perpus mažiau, negu nurodyta ant pakuotės) ir ištirpinkite. Atvėsusią želė supilkite į ledus, išmaišykite.

Į ledų ir želė masę dėkite trintas uogas ir dar kartą masę gerai išmaišykite. Ledų putėsius pilkite į plokščią dubenį ir laikykite šaldytuve, kol sustings. Ledų putėsius dailiai išdėliokite į desertinius indelius specialiu ledų šaukšteliu. Tiekite su braškių gabalėliais, mėtų lapeliais, jei mėgstate ir neskaičiuojate kalorijų, -ir plakta grietinėle.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668