Raguoliai su maskarpone receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Raguoliai su maskarpone


INGREDIENTAI:

4 prancūziški trapios tešlos rageliai,
2 stiklinės gerai prinokusių braškių.

K r e m u i:
400 g maskarponės sūrio,
4 kiaušinių tryniai,
po pusę puodelio cukraus,
vyno,
puodelis plakamosios grietinėlės.


GAMINIMAS:

Kiaušinius gerai nušveiskite šepetėliu po tekančiu vandeniu ir dar perplaukite karštu, kad neliktų jokių nešvarumų. Tada kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų, išsukite su cukrumi virš verdančio vandens vonelės, kol ištirps cukrus, nukelkite nuo ugnies ir išplakite elektriniu plakikliu iki standžių putų.

Kiaušinių masę sumaišykite su maskarpone ir atsargiai kabinant šaukštu iš apačios į viršų įmaišykite iki standžių putų išplaktą grietinėlę. Maskarponės masę bent pusvalandžiui statykite į šaldytuvą.

Braškes nuplaukite, nuskabykite kotelius ir supjaustykite griežinėliais. Ant raguolio puselių tepkite atvėsintos maskarponės, dėkite braškių, užvožkite kita raguolio pusele. Desertą dar valandai statykite į šaldytuvą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668