Varškės pudingas su riešutais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Varškės pudingas su riešutais


INGREDIENTAI:

500 g varškės,
5 kiaušiniai,
1/2 stiklinės cukraus,
4 šaukštai džiūvėsių,
100 g razinų,
50 g riešutų,
citrinos ar apelsino žievelė,
3 šaukštai sviesto.


GAMINIMAS:

Riešutus sukapoti, apkepti orkaitėje ir sugrūsti kartu su 2 šaukštais cukraus ir džiūvėsiais. Razinas perrinkti ir nuplauti šiltu vandeniu. Varškę pertirnti per sietelį, suberti cukrų, įdėti lydytą sviestą, įmušti kiaušinių trynius, įberti druskos, sutarkuotos citrinos ar apelsino žievelės ir gerai išsukti mediniu šaukštu. Varškės masę sumaišyti su riešutų ir džiūvėsių mišiniu, razinomis, po to sudėti gerai išplaktus baltymus. Formą ištepti sviestu, pabarstyti cukrumi, supilti varškę (3/4 formos), uždengti ir dėti į didelį indą su vandeniu (vanduo turi semti 1/2 formos). Puodą uždengti ir virti maždaug valandą, nuolat įpilant vandens. Valgyti karštą su vaisių sirupu ar grietine.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668