Aviečių ir morkų sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Aviečių ir morkų sriuba


INGREDIENTAI:

Po kilogramą aviečių ir morkų,
stiklinė cukraus,
2 l vandens,
200 g grietinės.


GAMINIMAS:

Avietes perrinkite, apibarstykite cukrumi ir valandą palikite pastovėti, kad išsiskirtų sultys. Morkas nuplaukite, nuskuskite, sutarkuokite ir išspauskite sultis. Į išspaudas suberkite cukrų ir 20 min. pavirkite. Perkoškite ir atšaldykite. Į atšaldytą nuovirą supilkite morkų sultis, sudėkite avietes, paskaninkite grietine ir patiekite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668