1 kg kiaulienos šonkaulių,
1-2 pakelių Santa Maria rytietiško marinato Teriyaki,
1/2 arb. š. penkių rūšių pipirų mišinio,
Santa Maria ananasų padaž-glajaus.
GAMINIMAS:
Ištepkite šonkaulius marinatu, pabarstykite pipirais ir palikite pastovėti 1 val. šaldytuve. Kepkite orkaitėje 100 temperatūroje apie 2 val. Tada ištepkite šonkaulius glajumi ir toliau kepkite kepsninėje, kol mėsa gražiai paruduos iš abiejų pusių. Patiekite su lauko kepsnių padažu.
Šonkaulius taip pat galite kepti ir orkaitėje. Iš p0radžių mėsą kepkite 100 laipsnių temperatūroje apie 2 val. Tada patepkite mėsą ananasų padažu-glajumi ir, padidinę orkaitės temperatūrą iki 280 laipsnių (arba tiek, kiek leidžia jūsų orkaitė), kepkite, kol ji gražiai paruduos.