Pipirinis didkepsnis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pipirinis didkepsnis


INGREDIENTAI:

apie 400 g jautienos nugarinės,
pagal skonį rupios druskos,
penkių pipirų mišinio,
šakelė rozmarinų,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus.


GAMINIMAS:

Jautienos nugarinę nuplaukite, nusausinkite, perpjaukite per pusę, šiek tiek "paformuokite" rankomis, apvoliokite druskos, pipirų ir rozmarinų lapelių mišinyje, apšlakstykite aliejumi ir bent pusvalandį palikite pastovėti. Tada iš abiejų pusių iškepkite ant kaitrios liepsnos.

Kiek laiko kepti, priklauso nuo jūsų norų. Jei norėsite didkepsnio su krauju, kiekvieną pusę pakepkite maždaug po 2 minutes. Vidutiniškai didkepsnis iškeps per 5-6 minutes. Atminkite, kepant didkepsnį, jokiu būdu negalima pradurti mėsos šakute-išbėgs sultys ir kepsnys liks sausas. Tiekite didkepsnį su žalumynų sviesteliu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668