2 viščiukų krūtinėlės,
prieskonių mišinio vištienai,
skiltelė česnako,
aliejaus,
4 stori griežinėliai ožkos pieno pelėsinio sūrio,
po šaukštą medaus,
smulkintų graikinių riešutų,
įvairių lapinių salotų,
8 vyšniniai pomidorai,
4 šaukštai alyvuogių aliejaus,
šaukštas šviežiai spaustų citrinų sulčių,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Viščiukų krūtinėles įtrinkite česnaku ir prieskoniais, iškepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje. Sudėkite sūrio griežinėlius į aliejumi pateptą stiklinį kepimo indą, apšlakstykite medumi, apibarstykite riešutais ir kepkite iki 250 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 8 minutes.
Nuplaukite, nuvarvinkite ir suplėšykite salotų lapus. Nuplaukite ir perpus supjaustykite pomidorus. Dubenėlyje sumaišykite alyvuogių aliejų ir citrinų sultis, pagardinkite padažą pipirais ir pasūdykite. Supilkite ant salotų ir viską atsargiai išmaišykite. Sudėkite salotas į lėkštę, apdėliokite griežinėliais pjaustytą vištieną, ant viršaus-keptą sūrį.