pakelio šaldytos sluoksniuotos tešlos,
2 šaukštų sviesto.
Sūrio į d a r u i:
1 kiaušinio trynio,
200 g pomidorų padažo,
180 g alyvuogių be kauliukų,
200 g tarkuoto sūrio,
1/2 šaukštelio maltų raudonųjų pipirų,
2 šaukštų kapotų bazilikų.
Kumpio į d a r u i:
2 skirtingų spalvų paprikų,
100 g kumpio,
2 šaukštų garstyčių,
2 šaukštų majonezo,
2 skiltelių česnako,
150 g tarkuoto sūrio.
GAMINIMAS:
Paruoškite sūrio įdarą. Sumaišykite kečupą, trynį, pipirus, žalumynus, alyvuoges, supjaustytas žiedeliais. Paruoškite kumpio įdarą. Majonezą suplakite su garstyčiomis, įdėkite sūrį, smulkiais kubeliais supjaustytą kumpį ir papriką.
Viską išmaišykite. Tešlą padalinkite perpus. Iškočiokite 0,7 cm storio papločius, supjaustykite stačiakampiais arba kvadratais, aptepkite lydytu sviestu ir sudėkite ant riebalais pateptos skardos, ant viršaus išdėliokite įdarus, pašaukite į 210 laipsnių orkaitę, kepkite 10 - 15 min.