4 vištienos filė gabalėlių,
1 kiaušinio baltymo,
1/2 stiklinės sezamų sėklų,
salotų,
svogūnų laiškų,
0,5 stiklinės medaus,
0,3 stiklinės sojų padažo,
2 šaukštų aliejaus.
GAMINIMAS:
Vištieną lengvai aptepkite kiaušinio baltymu, apvoliokite sezamų sėklose. Įkaitinkite aliejų ir apkepkite filė po 4 min. iš kiekvienos pusės. Sumažinkite ugnį, pabarstykite druska ir kepkite uždengus dangčiu dar 6 min. Nuimkite nuo ugnies, atvėsinkite. Salotas suplėšykite, svogūnų laiškus supjaustykite 3 cm ilgio gabaliukais.
Paruoškite užpilą: sumaišykite medų ir sojų padažą. Apliekite žalumynus ir išmaišykite. Atvėsusią vištieną supjaustykite maždaug 0,7 cm storio riekelėmis. Lėkštėje išdėliokite žalumynus, ant viršaus - vištieną.