Vištienos užkandis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vištienos užkandis


INGREDIENTAI:

4 vištienos filė gabalėlių,
1 kiaušinio baltymo,
1/2 stiklinės sezamų sėklų,
salotų,
svogūnų laiškų,
0,5 stiklinės medaus,
0,3 stiklinės sojų padažo,
2 šaukštų aliejaus.


GAMINIMAS:

Vištieną lengvai aptepkite kiaušinio baltymu, apvoliokite sezamų sėklose. Įkaitinkite aliejų ir apkepkite filė po 4 min. iš kiekvienos pusės. Sumažinkite ugnį, pabarstykite druska ir kepkite uždengus dangčiu dar 6 min. Nuimkite nuo ugnies, atvėsinkite. Salotas suplėšykite, svogūnų laiškus supjaustykite 3 cm ilgio gabaliukais.

Paruoškite užpilą: sumaišykite medų ir sojų padažą. Apliekite žalumynus ir išmaišykite. Atvėsusią vištieną supjaustykite maždaug 0,7 cm storio riekelėmis. Lėkštėje išdėliokite žalumynus, ant viršaus - vištieną.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668