Įdaryti kalmarai receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Įdaryti kalmarai


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

9 nedideli kalmarai,
3 skiltelės česnako,
po saujelę kedrų riešutų ir
kapotų petražolių,
200 g fetos,
2 kiaušiniai,
200 g indelis lukštentų krevečių,
3 šaukštai alyvuogių aliejaus,
sauja džiūvėsėlių.

U ž p i l u i:
2 svogūnai,
saujelė datulių,
šaukštas sviesto,
pagal skonį druskos.

GAMINIMAS:

Krevetes nuvarvinkite, sumerkite į dubenį, sumaišykite su feta, plaktais kiaušinių tryniais, smulkintais česnakais, kedrų riešutais, kapotomis petražolėmis ir džiūvėsėliais. Džiūvėsėlių dėkite tiek, kad masė nebūtų per skysta. Išvalytus kalmarų kūnus lengvai prikimškite įdaro, kad šis tolygiai pasiskirstytų.

Tada kalmarų galiukus perverkite mediniais smeigtukais, sudėkite į kepimo formą ir kepkite karštoje orkaitėje apie 8 min. Kol kalmarai keps, paruoškite svogūnų ir datulių užpilą: svogūnus nulupkite, supjaustykite griežinėliais, pakepinkite karštame svieste, tada sumeskite mirkytas datules ir apie 4 min. pakepinkite. Įdarytus kalmarus tiekite su gražgarstėmis, pagardinus datulių ir svogūnų užpilu.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Paieška
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.. »
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668