200 g alyvuogių, įdarytų paprika,
1/2 stiklinės miltų,
125 g sviesto,
250 g tarkuoto sūrio,
2 šaukštų vandens,
druskos,
maltos paprikos.
GAMINIMAS:
Miltus ištrinkite su sviestu, kad susidarytų smulkūs trupiniai. Įdėkite tarkuotą sūrį, įberkite druskos, pipirų, įpilkite vandens, išminkykite tešlą. Tešlos kamuolį palaikykite šaldytuve. Iš tešlos padarykite 4 cm storio juostelę, ją supjaustykite 1 cm storio gabaliukais.
Iš kiekvieno iškočiokite 0,5 cm storio apskritimą, į kiekvieno vidurį dėkite po alyvuogę. Apskritimų kraštus suimkite viršuje ir suspauskite pirštais. "Maišelius" sudėkite į kepimo popieriumi padengtą skardą, pašaukite į 200 laipsnių orkaitę ir kepkite 20 minučių.