Tradicinis tortas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Tradicinis tortas


INGREDIENTAI:

3 kiaušiniai,
190 g cukraus,
100 g miltu,
50 g krakmolo,
1 šaukštelis kepimo miltelių,
300 g aviečių,
2 šaukšteliai želatinos,
500 g tepamo varškės sūrelio,
750 g varškės,
450 g grietinėlės,
lazdyno riešutų.


GAMINIMAS:

Baltymus suplakti kartu su 100 g cukraus. Sumaišyti su tryniais, miltais ir krakmolu bei kepimo milteliais. Tešla iškloti tortinės dugną. Kepti 25 min. 200 laipsnių temperatūros orkaitėje. Želatiną užpilti nedideliu kiekiu vandens. Kai išbrinks, pakaitinti, kad visa ištirptų. Sūrelį sutrinti su varške ir 90 g cukraus. 200 g grietinėlės suplakti ir sumaišyti su varškės mase. Keletą aviečių atidėti, o kitas sutrinti plaktuve ir pertrinti per sietą. Sumaišyti su 1/2 masės ir paruošta želatina. Biskvitą perpjauti. Uždėti tortinės žiedą, sukrėsti aviečių ir sūrelio masę ir uždengti kitu blynu. Patepti balta mase. Padėti šaltai 4 val. suplakti likusią grietinėlę, patepti ja torto šonus, o likusios masės pritraukti konditerinį švirkštą ir ant torto suformuoti rutuliukus. Papuošti paliktomis avietėmis. Šonus apibarstyti susmulkintais lazdyno riešutais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668