Braškių desertas (Julija Vysockaja) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Braškių desertas (Julija Vysockaja)


INGREDIENTAI:

1 pakelis želatinos,
300 g braškių,
300 ml riebios grietinėlės,
2 šaukštai cukraus,
2 šaukštai šilto pieno,
1 citrinos sultys,
sviesto,
2 šaukštai vandens.


GAMINIMAS:

Želatiną užpilkite 2 šaukštais šilto vandens. Braškes pertrinkite mediniu šaukštu per plastikinį sietą. Į trintas braškes supilkite citrinos sultis, įberkite cukraus. Sumaišykite. Pašildykite pieną ir supilkite želatiną.

Grietinėlę išplakite rankiniu arba elektriniu plaktuvu, kol pasidarys gera puri masė. Sumaišykite su braškių tyre. (Vaisius, kurie greitai oksiduojasi ir netenka dailios spalvos, visada geriau trinti mediniu šaukštu per plastikinį sietą, vengiant sąlyčio su metalu). Viską sumaišykite ir perpilkite gautą mišinį į gilų indą, išteptą sviestu. Porą valandų palaikykite šaldytuve.


Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668