Persikų pudingas (Julija Vysockaja) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Persikų pudingas (Julija Vysockaja)


INGREDIENTAI:

6 persikai,
125 g sviesto,
200 g cukraus,
2 kiaušiniai,
120 g miltų,
kepimo miltelių,
vanilės ekstrakto.


GAMINIMAS:

Orkaitę įkaitinkite iš anksto iki 150 laipsnių karščio. Persikų puseles be kauliukų sudėkite į puodą ir užpilkite skysčiu (4 šaukštai vandens, 3 šaukštai cukraus ir pora lašų vanilės ekstrakto). Pastatykite puodą ant ugnies ir troškinkite, kol persikai suminkštės.

Suminkštintą sviestą išsukite su cukrumi, įberkite miltų, kepimo miltelių, įmuškite kiaušinius ir sumaišykite. Patepkite sviestu kepimo formą, sudėkite į ją persikus, ant viršaus užkraukite tešlą. Pašaukite į įkaitintą orkaitę 25-30 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668