3 viščiukų krūtinėlės,
pusė brokolinio kopūsto,
morka,
bulvė,
saldžioji paprika,
didelis lakštas sluoksniuotos bemielės tešlos,
400 ml grietinėlės,
po šaukštą aviesto,
šaukštas aliejaus,
vištienos prieskonių,
Provanso žolelių,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Vištieną supjaustykite nedideliais kubeliais, abibarstykite prieskoniais, pasūdykite ir kepkite aliejuje, kol gražiai apskrus. Nuplaukite ir nuskuskite daržoves. Morką supjaustykite griežinėliais, bulvę-kubeliais, papriką-šiaudeliais, brokolinį kopūstą išskirstykite nedideliais žiedynais.
vištienos gabalėlius ir daržoves sudėkite į sviestu pateptus nedidelius keramikinius indelius. Grietinėlę pasūdykite, pagardinkite Provanso žolelėmis ir pipirais, išmaišykite. Užpilkite ant daržovių ir vištienos.
Tešlą subadykite šakute, išpjaukite indelių formos lakštus, uždenkite jais indelius, užspauskite kraštus. Kepkite 180 laipsnių karščio temperatūros orkaitėje 25-30 minučių.