Padažas žuviai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Padažas žuviai


INGREDIENTAI:

200 g sviesto,
2 kiaušinių tryniai,
1 šaukštelis druskos,
1/3 šaukštelio maltų juodųjų pipirų,
2 šaukštai citrinų sulčių,
2 šaukštai baltojo vyno.


GAMINIMAS:

Sviestą ištirpinkite ir atvėsinkite. Dubenėlyje sumaišykite trynius ir vyną, įberkite druskos bei pipirų ir kaitinkite karšto vandens inde, kol pradės tirštėti. Tada dalimis pilkite ištirpintą ir atvėsintą sviestą ir stipriai maišykite. Tada supilkite citrinų sultis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668