Špinatų ir fetos padažas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Špinatų ir fetos padažas


INGREDIENTAI:

200 g šviežių arba šaldytų špinatų,
200 g fetos sūrio,
1 česnako skiltelė,
2 šaukštai susmulkintų krapų,
1 šaukštelis smulkiai sutarkuotų citrinų žievelių,
250 g natūralaus jogurto,
truputis druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Jei naudosite šviežius špinatus, juos gerai nuplaukite, o jei šaldytus - atšildykite ir nuspauskite skystį. Viską sudėkite į indą ir sutrinkite trintuvu iki vientisos masės. Prieš patiekdami padažą 1-2 val. palaikykite šaltai. Labai tinka su įvairiomis šviežiomis daržovėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668