Ridikėlių padažas su česnakais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ridikėlių padažas su česnakais


INGREDIENTAI:

15 ridikėlių,
2 česnako skiltelės,
truputis laiškinių česnakų,
2 šaukšteliai skysto medaus,
2 šaukšteliai citrinų sulčių,
truputis druskos ir pipirų,
300 g natūralaus jogurto.


GAMINIMAS:

Smulkiai sukapokite česnako skilteles, susmulkinkite ridikėlius ir laiškinius česnakus. Medų išmaišykite su citrinų sultimis, įberkite druskos, pipirų ir sumaišykite su jogurtu. Suberkite sukapotą česnaką, ridikėlius ir laiškinius česnakus. Gerai išmaišykite, uždenkite ir 1 val. palaikykite šaltai. Prieš patiekdami išmaišykite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668