6 vištų krūtinėlės,
džiūvėsėlių,
aliejaus.
Į d a r u i:
1 šaukštas džiūvėsėlių,
30 rūgštynių lapelių,
0,5 stiklinės lazdynų riešutų,
1 kiaušinis,
1 šaukštas krakmolo,
maltų muskatų,
kvapiųjų pipirų,
druskos.
GAMINIMAS:
Nuplautas ir nusausintas rūgštynes sumalkite mėsmale kartu su riešutais. Suberkite džiūvėsėlius, krakmolą, supilkite išplaktą kiaušinį ir gerai išmaišykite. Paskaninkite prieskoniais.
Vištų krūtinėles išmuškite, dėkite ant jų paruošto įdaro, susukite suktinukus ir apriškite siūlu. Suktinukus 30 min. palaikykite kambario temperatūroje, tada apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite įkaitintame aliejuje.