T e š l a i:
200 g sviesto,
100 g margarino,
2 kiaušiniai,
500 g miltų,
druskos.
Į d a r u i:
2 rieškučios rūgštynių,
2 kietai virti kiaušiniai,
1 baltymas,
1 stiklinė virtų ryžių,
druskos,
maltų baltųjų pipirų,
1 trynys pyragėliams aptepti.
GAMINIMAS:
Iš tešlai skirtų produktų paruoškite tešlą. Ją 1 val. laikykite šaltai. Įdarą gaminkite taip: rūgštynes nuplaukite ir smulkiai supjaustykite, sumaišykite su ryžiais, smulkiai supjaustytais kiaušiniais ir išplaktu baltymu, paskaninkite druska ir baltaisiais pipirais.
Iš tešlos iškočiokite 4-5 mm storio tešlos lakštą, išspauskite apskritimus. Į jų vidurį dėkite po šaukštą įdaro ir užspauskite kraštus. Pyragėlius aptepkite išplaktu tryniu ir kepkite 170 laipsnių karščio temperatūros orkaitėje, kol ji9e gražiai paruduos.