Gazpacho (Julija Vysockaja) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Gazpacho (Julija Vysockaja)


INGREDIENTAI:

4 stambūs saldūs pomidorai,
1 žalia saldžioji paprika,
1 raudona saldžioji paprika,
1 geltona saldžioji paprika,
3 vidutinio dydžio agurkai,
1 vidutinio dydžio raudonasis svogūnas,
1 arbatinis šaukštelis smulkintų aitriųjų paprikų,
2 česnako skiltelės,
3-4 svogūno laiškai,
1-2 saliero šakelės,
2-3 kiaušiniai,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
jūros druskos,
šviežiai maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Pomidorus nulikykite verdančiu vandeniu, nulupkite odelę, stambiai supjaustykite ir sudėkite į trintuvą. Dar į trintuvą įpilkite alyvuogių aliejaus, įmeskite česnako, pusę kiekio smulkintų agurkų, salierų, svogūnų, svogūnų laiškų ir paprikų.

Viską išsukite iki tyrės, pasūdykite, įberkite pipirų ir padėkite į šaldytuvą 1 valandai. Likusias smulkintas daržoves ir kiaušinius patiekite su sriuba kaip pabarstus: mažuose dubenėliuose jie atrodo labai simpatiškai. Dar galima prie sriubos patiekti baltos duonos skrebučių, grietinės ar riebios grietinėlės.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668