Greipfrutų šerbetas su Campari (Julija Vysockaja) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Greipfrutų šerbetas su Campari (Julija Vysockaja)


INGREDIENTAI:

1 l greipfrutų sulčių,
2 citrinų ir 2 apelsinų sultys,
400 g cukraus pudros,
200 ml Campari.


GAMINIMAS:

Visus produktus maišykite, kol ištirps cukraus pudra. Supilkite į plastikinį indą, uždenkite dangčiu. Šaldykite apie 8 valandas, kas valandą pamaišykite, kad mišinys liktų vienalytis, arba pasinaudokite ledų gaminimo aparatu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668