Pica "Margarita" (Julija Vysockaja) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pica "Margarita" (Julija Vysockaja)


INGREDIENTAI:

Picos papločio t e š l a:
(2 picos)
500 ml šilto vandens,
4 arbatiniai šaukšteliai džiovintų mielių,
2 šaukštai šilto pieno,
4 šaukštai alyvuogių aliejaus,
150 g ruginių miltų,
500 g kvietinių miltų,
žiupsnelis jūros druskos.

Į d a r a s vienai picai:
2 pomidorai,
mocarelos sūrio,
keli šviežių bazilikų lapeliai,
jūros druskos.


GAMINIMAS:

Orkaitę įkaitinkite iš anksto iki 220 laipsnių karščio. Į didelį pašildytą dubenį įpilkite 150 ml šilto vandens ir suberkite mieles. Kai mielės ištirps, įberkite ruginių miltų, sumaišykite ir palaikykite šiltoje vietoje 30 minučių. Į mišinį įpilkite šilto pieno, alyvuogių aliejaus, 350 ml šilto vandens, įberkite druskos, 500 g kvietinių miltų ir užminkykite tešlą. 2 valandas laikykite šiltoje vietoje.

Padalykite tešlą perpus. Iš pusės tešlos iškočiokite ploną paplotį, padėkite jį ant alyvuogių aliejumi išteptos skardos. Ant papločio sukrėskite šviežių pomidorų tyrę, ant viršaus sudėliokite skrituliukais supjaustytą mocarelą (arba pabarstykite tarkuotu mocarelos sūriu). Kepkite įkaitintoje orkaitėje 6-8 minutes. Iškeptą picą pabarstykite bazilikais.

Į d a r a s. Pomidorus pertrinkite per sietelį, pasūdykite, nereikalingą skystį nupilkite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668