Itališka duona su alyvuogėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Itališka duona su alyvuogėmis


INGREDIENTAI:

250 g miltų,
0,5 a. š. sausų mielių,
žiupsnelio cukraus,
po 100 g juodų ir žalių alyvuogių,
1 a. š. druskos,
6 š. alyvuogių aliejaus,
rozmarinų,
bazilikų,
rupios druskos.


GAMINIMAS:

Miltus, mieles ir cukrų, druską, 3 š. aliejaus sumaišykite su 250 ml šilto vandens. Sukrėskite dalį susmulkintų alyvuogių ir išmaišykite. Gautą tešlą uždenkite ir padėkite šiltai geram pusvalandžiui, kad pakiltų. Vėliau skardą išklokite kepimo popieriumi, o iškilusią tešlą iškočiokite į nelabai storą paplotį.

Jį apibarstykite likusia dalimi susmulkintų alyvuogių, bazilikais ir rozmarinais, rupia druska. Kepkite 180 laipsnių karščio orkaitėje apie 20-25 minutes. Iškepusią duoną apšlakstykite likusiu aliejumi. Valgykite šiltą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668