Raudonosios salotos receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Raudonosios salotos


INGREDIENTAI:

1 raudonų salotų gūžė,
1 mėlynasis svogūnas,
6 ridikėliai,
6 marinuoti pievagrybiai,
2 šaukštai saulėgrąžų branduolių,
1 šaukštas citrinų sulčių,
2 šaukštai aliejaus,
1 šaukštas vandens,
truputis druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Svogūnus ir ridikėlius supjaustykite griežinėliais, susmulkinkite pievagrybius, įberkite saulėgrąžų branduolių, išmaišykite ir užpilkite padažu, pagamintu iš citrinų sulčių, vandens, aliejaus, druskos ir pipirų. Salotas sudėkite ant lėkštėse išdėliotų salotų lapų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668