Jautienos kepsnys su gražgarstėmis (Julija Vysockaja) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jautienos kepsnys su gražgarstėmis (Julija Vysockaja)


INGREDIENTAI:

2 jautienos nugarinės gabalėliai po 200 g,
1 ryšelis gražgarsčių,
8 šaukštai alyvuogių aliejaus,
1 česnako skiltelė,
pusės citrinos sultys,
1 arbatinis aukštelis vyno arba balzaminio acto,
jūros druskos,
šviežiai maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Į tvirtą plastikinį maišelį sudėkite žiupsnelį druskos, pipirų ir jautieną. Gerai išmuškite mėsą kočėlu. Tiesiai į maišelį įpilkite 3-4 šaukštus alyvuogių aliejaus ir palikite mėsą 10 minučių. Įkaitinkite rumbuotą keptuvę. Kepkite kepsnius po 1-2 minutes iš abiejų pusių.

Gražgarstes nuplaukite ir nusausinkite. Likusį alyvuogių aliejų sumaišykite su citrinų sultimis, actu, druska, pipirais ir smulkintais česnakais. Gautu mišiniu uždarykite gražgarstes. Kepsnius patiekite su gražgarstėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668