3 morkų,
2 jaunų cukinijų,
nedidelio kopūsto,
250 g šaldytų šparaginių pupelių,
2 šaukštelių krevečių pastos,
daržovių sultinio kubelio,
po šaukštą druskos,
cukraus,
aitriosios paprikos,
raudonojo svogūno,
pusės šaukštelio salotų prieskonių,
0,25 l kokosų pieno,
gabalėlio mėlynųjų pelėsių sūrio.
GAMINIMAS:
Nuskustas morkas ir nuluptas cukinijas supjaustykite kubeliais, šparagines pupeles-gabalėliais, kopūstą susmulkinkite. Daržoves sudėkite į karščiui atsparų nepridegantį troškinimo indą. Suberkite žiedeliais pjaustytą aitriąją papriką, kubeliais susmulkintus svogūnus.
Įpilkite kokosų pieno ir pašaukite į 200 laipsnių karštumo orkaitę. Troškinkite apie 50 minučių. Tiekdami apibarstykite smulkintu mėlynųjų pelėsių sūriu.