Troškintos daržovės su mėlynųjų pelėsių sūriu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Troškintos daržovės su mėlynųjų pelėsių sūriu


INGREDIENTAI:

3 morkų,
2 jaunų cukinijų,
nedidelio kopūsto,
250 g šaldytų šparaginių pupelių,
2 šaukštelių krevečių pastos,
daržovių sultinio kubelio,
po šaukštą druskos,
cukraus,
aitriosios paprikos,
raudonojo svogūno,
pusės šaukštelio salotų prieskonių,
0,25 l kokosų pieno,
gabalėlio mėlynųjų pelėsių sūrio.


GAMINIMAS:

Nuskustas morkas ir nuluptas cukinijas supjaustykite kubeliais, šparagines pupeles-gabalėliais, kopūstą susmulkinkite. Daržoves sudėkite į karščiui atsparų nepridegantį troškinimo indą. Suberkite žiedeliais pjaustytą aitriąją papriką, kubeliais susmulkintus svogūnus.

Įpilkite kokosų pieno ir pašaukite į 200 laipsnių karštumo orkaitę. Troškinkite apie 50 minučių. Tiekdami apibarstykite smulkintu mėlynųjų pelėsių sūriu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668