Koldūnai su ridikų įdaru receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Koldūnai su ridikų įdaru


INGREDIENTAI:

T e š l a i:
kiaušinio,
75 ml vandens,
žiupsnelio druskos.

Į d a r u i:
500 g juodųjų ridikų,
10 g sviesto,
2,5 kiaušinio,
druskos,
pipirų,
100 g grietinės.


GAMINIMAS:

Persijotus miltus supilkite 30-35 laipsnių temperatūros vandenį, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir užmaišius tešlą 30-40 min. palaikykite. Paruoškite įdarą: nuvalytus ridikus supjaustykite šiaudeliais, sudėkite į puodą su šlakeliu vandens bei sviesto gabalėliu ir išvirkite.

Tada nuimkite nuo ugnies, įmaišykite kiaušinius, prieskonius. Iškočiokite 2 mm storio tešlą, 5-6 cm kraštus sutepkite kiaušinio plakiniu. Ant pusės dalies tešlos 3-4 cm atstumu dėkite paruošto įdaro rutuliukus, kita dalimi uždenkite ir supjaustykite atskirais gabaliukais, kraštus suspauskite.

Paruoštus koldūnus dėkite į verdantį vandenį ir ant lengvos ugnies virkite apie 5-7 min. Skanu su grietine ar kitu mėgstamu padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668