Konservuota beržų sula receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Konservuota beržų sula


INGREDIENTAI:

10 l beržų sulos,
0,5 kg cukraus,
20 g citrinų rūgšties.


GAMINIMAS:

Į beržų sulą suberkite cukrų, citrinų rūgštį ir pakaitinkite iki 70-80 laipsnių nuolat maišydami, kad ištirptų cukrus. Po to nukoškite ir supilkite į butelius arba stiklainius. Pasterizuokite 85-90 laipsnių temperatūros vandenyje 0,5 l stiklainius-25 min., 3 l-40 min.

Taip pat, tik įdėjus mažiau cukraus, gali būti konsevuojama ir klevų sula. Tai labai skanus gėrimas, tačiau derėtų žinoti, kad taip paruošta sula praranda nemažą dalį naudingųjų medžiagų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668