1 l beržų sulos,
10-15 g mielių,
1 šaukštas cukraus.
GAMINIMAS:
Beržų sulą pašildykite iki 35 laipsnių, įdėkite 10-15 g išsuktų su cukrumi mielių. Indą uždenkite ir laikykite 5-10 laipsnių temperatūroje. Po 3-4 dienų gira bus tinkama vartoti.
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.
Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda
išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną
patiekalo nuotrauką.