Šventinis veršienos užkandis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Šventinis veršienos užkandis


INGREDIENTAI:

1 kg veršienos kumpio,
0,75 ml marinuotų daržovių asorti,
jautienos prieskonių,
druskos,
0,5 pakelio mėsos drebučių,
1 kepimo maišelis.


GAMINIMAS:

Veršienos kumpį įtrinkite jautienos prieskoniais ir druska, užpilkite marinatu nuo konservuotų daržovių (geriausia daržovių asorti) ir palaikykite 6-12 val. Tada veršieną įdėkite į kepimo maišelį, kartu supilkite ir marinatą. Kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 1 val.

Atvėsinkite neišėmę iš maišelio. Iš 0,5 pakelio mėsos drebučių paruoškite užpilą (kaip nurodyta ant pakelio, bet pilkite truputį mažiau vandens), į jį sudėkite kepimo maišelyje susidariusius drebučius, ištirpinkite ir perkoškite.

Atvėsusią veršieną supjaustykite griežinėliais, sudėkite į didelę lėkštę ir papuoškite marinuotomis daržovėmis. Užpilkite paruoštais mėsos ir marinato drebučiais. Pastatykite šaltai, kad sustingtų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668