1 kg veršienos kumpio,
0,75 ml marinuotų daržovių asorti,
jautienos prieskonių,
druskos,
0,5 pakelio mėsos drebučių,
1 kepimo maišelis.
GAMINIMAS:
Veršienos kumpį įtrinkite jautienos prieskoniais ir druska, užpilkite marinatu nuo konservuotų daržovių (geriausia daržovių asorti) ir palaikykite 6-12 val. Tada veršieną įdėkite į kepimo maišelį, kartu supilkite ir marinatą. Kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 1 val.
Atvėsinkite neišėmę iš maišelio. Iš 0,5 pakelio mėsos drebučių paruoškite užpilą (kaip nurodyta ant pakelio, bet pilkite truputį mažiau vandens), į jį sudėkite kepimo maišelyje susidariusius drebučius, ištirpinkite ir perkoškite.
Atvėsusią veršieną supjaustykite griežinėliais, sudėkite į didelę lėkštę ir papuoškite marinuotomis daržovėmis. Užpilkite paruoštais mėsos ir marinato drebučiais. Pastatykite šaltai, kad sustingtų.