Marinuotos alyvuogės receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Marinuotos alyvuogės


INGREDIENTAI:

200 g juodųjų alyvuogių,
2 šaukštai skysto medaus,
4 šaukštai vyno acto,
šviežių čiobrelių,
rozmarinų,
bazilikų,
mėtų,
200 g žaliųjų alyvuogių,
1/2 aitriosios paprikos,
1 šaukštas alyvuogių aliejaus,
2 skiltelės česnako.


GAMINIMAS:

Juodąsias alyvuoges užpilkite medumi, 2 šaukštais acto, užberkite smulkintų prieskoninių žolelių ir dėkite į šaldytuvą. Žaliąsias alyvuoges apibarstykite labai smulkiai sukapota aitriąja paprika, česnaku, prieskoninėmis žolelėmis, įpilkite aliejaus.

Įdėkite 2 šaukštus acto ir dėkite į šaldytuvą. Alyvuoges laikykite marinate mažiausiai keturias valandas, geriausia-parą. Tai puikus užkandis prie vyno.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668