Močiutės "Ježinka" receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Močiutės "Ježinka"


INGREDIENTAI:

4 bulvės,
3 didelės morkos,
850 g konservuotų žirnelių (gali būti ir švieži arba šaldyti),
400-500 g konservuotų kukurūzų (nebūtinai),
150-200 g sviesto,
truputis druskos.


GAMINIMAS:

Nuskustas morkas supjaustykite kubeliais ir suberkite į verdantį pasūdytą vandenį. Kol morkos verda (apie 5 min.), kubeliais supjaustykite nuskustas bulves. Jas sudėkite į verdančias morkas ir virkite, kol suminkštės. tada suberkite nusunktus konservuotus žirnelius, kukurūzus ir pakaitinkite, kol viskas užvirs.

Jei vanduo dar nebus visai nugaravęs, o daržovės jau minkštos, vandens perteklių nupilkite. Į daržovienę sudėkite sviestą ir truputį pamaišę pakaitinkite, kol sviestas ištirps. Prieš patiekdami 5-10 min. palaikykite uždengtame ir šiltai apklotame puode.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668