4 bulvės,
3 didelės morkos,
850 g konservuotų žirnelių (gali būti ir švieži arba šaldyti),
400-500 g konservuotų kukurūzų (nebūtinai),
150-200 g sviesto,
truputis druskos.
GAMINIMAS:
Nuskustas morkas supjaustykite kubeliais ir suberkite į verdantį pasūdytą vandenį. Kol morkos verda (apie 5 min.), kubeliais supjaustykite nuskustas bulves. Jas sudėkite į verdančias morkas ir virkite, kol suminkštės. tada suberkite nusunktus konservuotus žirnelius, kukurūzus ir pakaitinkite, kol viskas užvirs.
Jei vanduo dar nebus visai nugaravęs, o daržovės jau minkštos, vandens perteklių nupilkite. Į daržovienę sudėkite sviestą ir truputį pamaišę pakaitinkite, kol sviestas ištirps. Prieš patiekdami 5-10 min. palaikykite uždengtame ir šiltai apklotame puode.