8 bulvės,
200 g varškės,
200 g rokforo,
2 šaukštai smulkintų svogūnų laiškų,
maltų baltųjų pipirų,
šaukštelis smulkios druskos,
2 šaukštai sviesto,
2 šaukšteliai rupios druskos,
šaukštelis raudonų saldžiųjų paprikų,
aliejaus.
GAMINIMAS:
Bulves nuplaukite ir virkite 10 minučių. Varškę ir sviestą ištrinkite, sūrį, svogūnų laiškus susmulkinkite, viską krėskite į dubenį, įberkite druskos ir sumaišykite . Kai bulvės išvirs, kiekvieną perpjaukite pusiau, šaukšteliu išskobkite vidų.
Bulvių puseles įdarykite sūrio mase ir suglauskite po dvi. Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių temperatūros. Formą ištepkite aliejumi, sudėkite bulves, pabarstykite druska, pipirais, paprikomis ir kepkite 10 minučių.