apie 500 g kokosų drožlių (geriau turėti daugiau, kad nepritrūktumėte),
indelio kondensuoto pieno,
migdolų (jų reikės, kiek bus rutuliukų).
GAMINIMAS:
Į dubenį supilkite kondensuotą pieną, paskui-kokoso drožles. Kokoso drožlių reikia tiek, kad neliktų kondensuoto pieno pertekliaus-masė turi būti labai tiršta (geriau daugiau kokosų nei per mažai). Tada masę uždenkite ir kuriam laikui palikite (geriausiai nakčiai). Kondensuotas pienas turi gerai susigerti į kokoso drožles.
Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Iš masės formuokite rutuliukus. Į kiekvieno vidų įsprauskite po migdolą. Rutuliukus sudėkite į skardą ir šaukite į karštą orkaitę. Orkaitė turi būti apie 150 laipsnių karščio. Kepkite, kol rutuliukų paviršius truputį pagels. Ištraukus palikite atvėsti. O tada jau galite patys vaišintis ir svečius vaišinti.