Mocarela su pomidorais (Viduržemio jūros virtuvė) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Mocarela su pomidorais (Viduržemio jūros virtuvė)


INGREDIENTAI:

150 g šviežios mocarelos rutuliukų,
po 10 žaliųjų ir
juodųjų alyvuogių,
2 pomidorai,
saujelė kapotų žalumynų (svogūnų laiškų, petražolių),
šviežių bazilikų lapelių.

P a d a ž u i:
po šaukštelį cukraus,
balzaminio acto,
"Pesto" padažo,
šaukštas citrinų sulčių,
pagal skonį druskos,
stambiai maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Pomidorus nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite skiltelėmis.
Mocarelą nuvarvinkite ir pakaitomis su alyvuogėmis ir bazilikų lapeliais verkite ant medinio iešmelio. Pomidorų skilteles, mocarelos ir alyvuogių vėrinukus dėkite į užkandžių lėkštes ir apibarstykite rupiai maltais pipirais bei kapotais žalumynais.

Iš balzaminio acto, cukraus, citrinų sulčių ir "Pesto" sumaišykite padažą, juo apšlakstykite pomidorų ir mocarelos gabalėlius. Tiekite su baltosduonos skrebučiu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668