2 kiaulių širdys,
2 raudonieji svogūnai,
druskos,
augalinio aliejaus,
balzaminio acto,
granatas.
GAMINIMAS:
Širdis nuplaukite, nupjaukite, jei reikės, riebalų likučius. Virkite jas pasūdytame vandenyje maždaug dvi valandas, sumažinę ugnį ir uždengę dangčiu. Svogūnus supjaustykite plonais pusžiedžiais, nuplikykite verdančiu vandeniu, sudėkite į kiaurasamtį ir leiskite vandeniui nuvarvėti.
Po to sudėkite į dubenėlį ir apšlakstykite actu. Nuvalykite viršų širdžių plėveles ir supjaustykite plonais šiaudeliais. Į salotinę sudėkite širdis, svogūnus, pagardinkite druska, įpilkite augalinio aliejaus ir truputį balzaminio acto. Viską gerai išmaišykite ir leiskite pastovėti šaldytuve maždaug valandą. Salotas apibarstykite granato grūdeliais.