Trintų uogų gardėsis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Trintų uogų gardėsis


INGREDIENTAI:

250 g maskarponės,
nedidelis indelis tepamojo varškės sūrelio be priedų,
150 ml grietinėlės (plakti),
200 g gerokai pradžiūvusio biskvito,
3 šaukštai brendžio arba romo,
pagal skonį citrinos sulčių,
šaukštelis nutarkuotos citrinos žievelės,
3 šaukštai cukraus pudros,
250 g mėgstamų trintų uogų (braškių, aviečių, juodųjų serbentų, gervuogių, vyšnių).


GAMINIMAS:

Uogas atitirpinkite, sumaišykite su brendžiu, jei reikia, pasaldykite. Biskvitus sulaužykite gabalėliais, pamirkykite į uogų ir brendžio mišinį ir išdėliokite skaidraus stiklo taurėse arba stiklinėse.

Maskarponę, varškės sūrelį, cukraus pudrą, nutarkuotą citrinos žirvelę ir sultis išsukite iki vientisos masės ir krėskite į tarpus tarp biskvitų. Galiausiai supilstykite uogų tyrę. Grietinėlę išplakite iki standžios masės ir krėskite ant viršaus. Desertą 2 val. palaikykite šaldytuve ir patiekite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668