20 g želatinos,
250 g cukraus,
2 pakelių vanilinio cukraus,
100 ml citrinų sulčių,
500 g maskarponės sūrio (arba riebios grūdėtos varškės),
400 g tirštos grietinės,
200 g šaldytų braškių,
200 g šaldytų aviečių,
cukraus pudros.
GAMINIMAS:
Želatiną užmerkite šaltame vandenyje. 150 g cukraus ir vanilinį cukrų suberkite į citrinų sultis ir plakite, kol ištirps. Sudėkite maskarponės sūrį arba varškę ir gerai išmaišykite. Želatiną ištirpinkite karšto vandens vonelėje.
Atvėsinkite, įmaišykite į sūrio masę. Varškėtį sukrėskite į formą ir padėkite į šaldytuvą 1 val. Uogas atitirpinkite, sumaišykite su likusiu cukrumi. Varškėtį papuoškite uogomis, pabarstykite cukraus pudra.