Kriaušės, virtos raudoname vyne receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kriaušės, virtos raudoname vyne


INGREDIENTAI:

6 kriaušės,
500 ml raudono sauso vyno,
225 g cukraus,
60 g migdolų drožlių,
cinamono lazdelė,
15 g krakmolo, sumaišyto su 45 ml vandens,
vienos citrinos tarkuotos žievelės,
melisos ar mėtos lapelių papuošimui,
grietinėlės ar ledų.


GAMINIMAS:

Raudoną vyną kaitinkite puode ant nekaitrios ugnies, įdėkite cukrų, cinamoną, citrinos žievelę ir maišant užvirkite. Nulupkite kriaušes, kotelį palikite. Kriaušes vyne virkite apie 20 minučių. Migdolus pakepinkite.

Išvirusias kriaušes išimkite, o skystį kaitinkite, kol liks pusė. Supilkite krakmolą ir maišant užvirinkite. Kriaušes sudėkite į deserto indelius, užpilkite padažu ir papuoškite mėtos ar melisos lapeliais. Labai skanu su plakta grietinėle arba ledais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668