5-6 didelės bulvės,
2 kiaušiniai,
1,5 stiklinės karšto pieno,
2 svogūnai,
pusės citrinos sulčių,
pagal skonį druskos,
šviežiai maltų juodųjų pipirų,
džiovintų čiobrelių,
2 šaukštai sviesto.
GAMINIMAS:
Bulves sutarkuokite ir išspauskite citrinų sultis, kad nepatamsėtų. Svogūną susmulkinkite ir pakepinkite svieste. Atvėsintą svogūną suverskite į bulvių tyrę, masę pasūdykite, pagardinkite čiobreliais ir šviežiai maltais juodaisiais pipirais.
Elektriniu plakikliu išplakite kiaušinius iki vientisos masės, tada palengva supilkite į bulvių masę ir gerai išmaišykite. Galiausiai įmaišykite pašildytą pieną ir išpilstykite masę į nedidelius indelius. Kepkite karštoje orkaitėje apie 40 min.