Lašiša su padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Lašiša su padažu


INGREDIENTAI:

400 g šviežios lašišos,
keli žiupsniai žuvų prieskonių,
vienos citrinos sultys.

P a d a ž u i:
stiklinė žuvų sultinio,
po pusę skirtingų spalvų saldžiųjų paprikų,
100 ml sauso baltojo vyno,
100 g sviesto,
šaukštas vyno acto,
pagal skonį cukraus,
druskos,
šviežiai maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Išvalytą žuvį supjaustykite 4 cm storio griežiniais. Kiekvieną jų įtrinkite žuvų prieskoniais, apšlakstykite citrinų sultimis ir pusvalandžiui palikite pastovėti. Dėkite į kepimo popieriumi ištiestą skardą ir 15-20 min. pašaukite į 180 laipsnių karštumo orkaitę.

Paruoškite padažą: iš paprikų puselių išskobkite sėklas, tada supjaustykite kubeliais. Paruoštas daržoves sudėkite į prikaistuvį, sumeskite gabalėliais pjaustytą viestą, uždenkite ir 4-5 min. pakaitinkite ant stiprios ugnies.

Nukelkite nuo ugnies, supilkite actą, suberkite cukrų, druską, pipirus ir dar 3-4 min. pakaitinkite. Supilkite sultinį, vyną, atsargiai išmaišykite ir dar pakaitinkite. Iškepusią žuvį supjaustykite stambiais kubeliais ir tiekite aplietą padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668