Ispaniškas kaimo patiekalas Carbonada Criolla receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ispaniškas kaimo patiekalas Carbonada Criolla


INGREDIENTAI:

1 vidutinio dydžio moliūgas,
500-700 g jautienos (sprandinės, kryžmens arba mentės),
alyvuogių aliejaus,
3 morkos,
2 saldžiosios paprikos,
2-3 svogūnai,
2 česnakai,
1 gražus poras,
1/4 aitriosios paprikos,
1/2 butelio gero baltojo vyno,
1 stiklinė ananasų sulčių,
1 nedidelė skardinė konservuotų pomidorų,
1 nedidelis ananasas,
druskos,
pipirų,
įvairių prieskoninių žolelių.


GAMINIMAS:

Pirmiausia geru šaukštu ir su meile išskobkite moliūgą. Palikite šiek tiek mėsos, tuomet moliūgas ilgiau laiko šilumą. Išimtą minkštimą sudėkite į lėkštę. Dar prireiks. Gabalėliais supjaustykite jautieną, į keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus ir kepinkite, kol gražiai parausta. Supjaustykite daržoves, svogūnus ir taip pat apkepinkite.

Mėsą ir daržoves sudėkite į ketaus puodą, įpilkite pusę butelio vyno, ananasų sulčių ir sukrėskite pomidorus. Troškinkite ant nedidelės ugnies apie 40 minučių. Tada dėkite kubeliais pjaustytus ananasą ir moliūgo minkštimą, pabarstykite prieskoniais. Troškinkite dar 10 minučių.

Troškinį iš puodo dėkite į išskobtą moliūgą ir šaukite į 200 laipsnių karščio orkaitę. Palikite 10-15 minučių, kol moliūgas pradės ruduoti, o kraštai-juosti. Ištraukę uždenkite prieš tai nupjautu moliūgo "dangteliu" ir tiekite į stalą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668