700 g kiaulienos nugarinės,
1 kiaušinis,
1 trynys,
kiaulienos prieskonių,
miltų ir aliejaus kepti.
Nugarinei aptepti:
2 raudonosios paprikos,
300 g fermentinio sūrio,
1 svogūno galvutė,
20 g sviesto,
1 kiaušinis,
1 baltymas
GAMINIMAS:
Kiaulienos nugarinę supjaustykite 1-1,5 cm storio griežinėliais, išmuškite mėsai skirtu plaktuku ir įtrinkite kiaulienos prieskoniais. Nugarinės gabalėlius apvoliokite kiaušinių plakinyje, miltuose ir iškepkite aliejuje.
Paprikas ir svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepkite su sviestu. Suplakite kiaušinius ir sumaišykite su fermentiniu sūriu bei pakepintomis paprikomis. Paruoštą masę uždėkite ant karbonadų ir 10-15 min. kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje.