Marinuotas keptas starkis tešloje receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Marinuotas keptas starkis tešloje


INGREDIENTAI:

800 g šaldyto starkio filė,
prieskonių,
aliejaus kepimui,
1 kiaušinis,
2—3 šaukštai miltų,
2—3 svogūnai,
20 g sviesto,
druskos.


GAMINIMAS:

Saldyto starkio filė atšildoma, supjaustoma gabaliukais ir palaikoma marinate. Iš kiaušinio, miltų, pieno ar vandens užmaišoma geros grietinės tirštumo tešla, joje pamirkomi marinuoti žuvies gabaliukai ir kepami dideliame riebalų kiekyje apverčiant, kol parusvės. Iškepę karšti žuvies gabaliukai sudedami eilute į pašildytą pusdubenį, užpilami trupučiu sviesto ir apdedami pakepintais svogūnais. Atskirai patiekiamos karštos daržovės (troškinti žalieji žirneliai, morkos, žiediniai kopūstai). Galima valgyti ir šaltą. Tada atskirai duodamas majonezas.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668