Pizzoccheri receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pizzoccheri


INGREDIENTAI:

Energetinė vertė: 2316 kcal

1/2 baltojo kopūsto,
300 g nebirių bulvių,
druskos,
100 g sviesto,
2 česnako skiltelės,
2 šalavijų stiebai,
200 g makaronų iš rupių ruginių miltų arba Tagliatelle,
100 g Pecorino arba Parmezano sūrio,
baltųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Kopūstą nuvalykite, nuplaukite ir supjaustykite rėžiukais. Bulves nuskuskite ir supjaustykite kubeliais. Viską sudėkite į puodą su vos verdančiu vandeniu ir 15 minučių patroškinkite. Sviestą pakaitinkite keptuvėje ir jame pagruzdinkite nuluptą česnaką su nuplautais šalavijais.

Į verdantį vandenį su kopūstais suberkite makaronus ir juos išvirkite. Sutarkuokite sūrį. Česnaką ir šalavijus išimkite iš sviesto. Daržovių ir makaronų mišinį supilkite ant sieto, kad nulašėtų vanduo, ir supilkite į šiltą indą. Paskaninkite pipirais ir druska. Tuomet užpilkite sviestu, kuriame kepėte česnaką su šalavijais, ir pabarstykite tarkuotu Pecorino ar Parmezano sūriu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668