Kepsnys receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepsnys


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

Energetinė vertė: 3100 kcal

300 g kiaulienos sprandinės,
300 g avienos nugarinės (be kaulų),
300 g jautienos nugarinės,
1 morka,
1 nuluptas svogūnas, pakaišytas 2 gvazdikėliais,
1 česnako skiltelė,
1 laurų lapas,
druskos,
juodųjų pipirų,
1/2 l sauso baltojo vyno arba obuolių vyno,
250 g svogūnų,
1 kg nebirių bulvių,
40 g lydytų kiaulės taukų.

GAMINIMAS:

Visą mėsą supjaustykite kubeliais, o nuskustą morką supjaustykite griežinėliais. Su svogūnais, nuluptu česnaku ir laurų lapu sudėkite į fajansinį puodą. Pabarstykite druska ir pipirais ir užpilkite vynu. Uždenkite ir per naktį pamarinuokite. Svogūnus nulupkite, bulves nuskuskite ir supjaustykite griežinėliais. Ugniai atsparią fajansinę formą storai ištepkite riebalais ir sudėkite pusę bulvių ir svogūnų griežinėlių.

Pabarstykite druska ir pipirais. Suberkite mėsą ir uždenkite likusiomis bulvėmis ir svogūnais. Dae kartą pabarstykite priekoniais. Marinatą perkoškite per sietą ir supilkite ant bulvių. Puodą tvirtai uždenkite. Puodą statykite į iš anksto pakaitintą orkaitę ir kepkite patiekalą maždaug 3 valandas 200 laipsnių karščio temperatūroje.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Paieška
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.. »
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668