Pikantiška vištiena receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pikantiška vištiena


INGREDIENTAI:

400 g vištienos krūtinėlės (be odelės),
gabalėlis imbiero šaknies,
2 česnako skiltelės,
truputis "Vorčesterio" padažo,
šaukštas kepsnių aliejaus,
2 šaukštai sviesto (kepti),
čiobrelių šakelė.

P a d a ž u i:
šaukštas kaparėlių,
nutarkuota žaliosios citrinos žievelė,
citrinos sultys,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Vištienos krūtinėlę nuplaukite, perpjaukite į dvi dalis, nusausinkite, įtrinkite marinatu, paruoštu iš tarkuoto imbiero, susmulkintų česnakų, "Vorčesterio" padažo ir aliejaus. Apie pusvalandį palikite pasimarinuoti. Keptuvėje išlydykite sviestą, įmeskite čiobrelių šakelę ir iš abiejų pusių apkepkite vištieną.

Paruoškite padažą: sviestą, kaparėlius, citrinos žievelę ir sultis pakaitinkite nedideliame puodelyje ant mažos ugnies. Kai padažas šiek tiek sutirštės, suberkite likusius prieskonius.

Paruoškite traškius skrebučius: kiaušinį išplakite su grietinėle ir prieskoniais, gautame plakinyje pamirkykite trikampėliais pjaustytas batono riekeles ir pavoliokite jas kukurūzų dribsniuose. Tada iš abiejų pusių apkepkite karštame svieste.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668