400 g vištienos krūtinėlės (be odelės),
gabalėlis imbiero šaknies,
2 česnako skiltelės,
truputis "Vorčesterio" padažo,
šaukštas kepsnių aliejaus,
2 šaukštai sviesto (kepti),
čiobrelių šakelė.
P a d a ž u i:
šaukštas kaparėlių,
nutarkuota žaliosios citrinos žievelė,
citrinos sultys,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Vištienos krūtinėlę nuplaukite, perpjaukite į dvi dalis, nusausinkite, įtrinkite marinatu, paruoštu iš tarkuoto imbiero, susmulkintų česnakų, "Vorčesterio" padažo ir aliejaus. Apie pusvalandį palikite pasimarinuoti. Keptuvėje išlydykite sviestą, įmeskite čiobrelių šakelę ir iš abiejų pusių apkepkite vištieną.
Paruoškite padažą: sviestą, kaparėlius, citrinos žievelę ir sultis pakaitinkite nedideliame puodelyje ant mažos ugnies. Kai padažas šiek tiek sutirštės, suberkite likusius prieskonius.
Paruoškite traškius skrebučius: kiaušinį išplakite su grietinėle ir prieskoniais, gautame plakinyje pamirkykite trikampėliais pjaustytas batono riekeles ir pavoliokite jas kukurūzų dribsniuose. Tada iš abiejų pusių apkepkite karštame svieste.