400 g vištų krūtinėlių filė,
300 g vištų kepenėlių,
200 g vištienos faršo,
1 kiaušinis,
1/2 stiklinės 35 proc. grietinėlės,
2 česnako skiltelės,
truputis druskos,
juodųjų pipirų,
300 g rūkytos šoninės.
GAMINIMAS:
Vištienos filė supjaustykite juostelėmis. Kepenėles, faršą, kiaušinį, grietinėlę, česnaką elektriniu trintuvu arba mėsmale sumalkite iki vientisos masės. Įberkite druskos ir pipirų.
Į pailgą kepimo indą įklokite folijos, ant dugno sudėkite juostelėmis supjaustytą šoninę ir supilkite pusę vištienos masės. Ant vištienos sudėkite filė juosteles ir sluoksnį šonines. šoninės. Tada sukrėskite likusią masę ir ant viršaus uždėkite dar vieną sluoksnį šoninės. Kepkite 150 laipsnių karščio temperatūros orkaitėje apie 2 val.